avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Stergere numar cartela prepay si ne-alocarea numarului ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Stergere numar cartela prepay si ne-alocarea numarului ulterior altui utilizator

Salutare,

Am o cartela prepay pe care o folosesc de multi ani. La inceput a fost abonament devenit apoi prepay, avand deci in istoric date personale atribuite acelui numar/cartele sim, actualizate recent si atribuite si in formula prepay.

Intrebarea mea este, stiti sa fie vreun drept al meu ca utilizator, consumator al serviciilor de telefonie mobila prin care furnizorul sa nu atribuie numarul meu altui utilizator dupa ce renunt la el, adica sa devina inactiv?

Motivul e simplu, vreau sa-mi schimb numarul, renuntand la cel pe care-l am acum. Sa devina ne-apelabil si sa nu poata primi mesaje. In acelasi timp, Din cate stiu, furnizorii re-aloca numerele dezactivate dupa o perioada de timp. Asta ma face sa-mi pun intrebarea, daca sunt persoane ce din greseala sau necunostiinta de cauza transmit mesaje cu caracter personal noului posesor, destinate mie. Nu mi-ar incalca dreptul la intimitate?

Multumesc pentru timpul acordat oricarui raspuns pertintent,
va salut!

Alte discuții în legătură

1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de catre operatorul de telefonie mobila a nr de telefon dupa rezilierea contractului crisstina_ crisstina_ Buna ziua!Acum 3 ani am facut un abonament la un operator de telefonie mobila trecand nr de pe cartela prepay pe abonament.Recent mi-am reziliat contractul cu ... (vezi toată discuția)
Abuz companie telefonie mobila Ramo101 Ramo101 Buna ziua, As avea si eu o intrebare referitoare un conflict pe care il am cu compania de telefonie. In luna august 2013 am vrut sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)