avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere detasare

Lucrez intr-o multinationala si am o oferta de detasare la stat. Rog ce pasi ar trebui sa urmez pentru a reusi sa schimb locul de munca. Ce se intampla daca multinationala nu este de acord cu cererea de detasare.
Cel mai recent răspuns: Johansen75 , utilizator 12:25, 1 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cei de la stat sa faca cerereavde detasare către angajatorul dvs.

Angajatorul va trebui sa le comunice daca este sau nu de acord cun detașarea dvs.

Dacă este de acord, va emite și decizia de detasare.
Buna ziua,
Multumesc de raspuns, din punct de vedere legal pot raspunde ca nu sunt de acord si care ar fi caile prin care as putea o tine raspunsul pozitiv.
Art.46 alin.3 C.mun. : Salariatul poate refuza detasarea dispusa de angajatorul sau numai în mod exceptional si pentru motive personale temeinice.

Se poate refuza o detasare impusa de angajator?
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna dimineata, scuze poate nu m,-am exprimat correct, doreSc sa ajung la angajator 2 (stat) care imi cere detasarea. Cel la care muncesc) multinationala) nu este de acord cu propunerea mea de a pleca de la ei cu detasare imi cer demisia sa plec cu acodul partilor. E un pic ciudata speta
Multumesc
Este o situatia cam complexa..... probabil ca o actiune in instanta va fi o solutie.

Alte discuții în legătură

Detasare in germania mariaclaudia mariaclaudia Buna ziua. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Am un contract incheiat cu o firma,in care se specifica ... (vezi toată discuția)
Detasarea DANTE ALEXA DANTE ALEXA Ma intereseaza care este limita la care se poate face detasarea unei persoane dupa ce isi da acordul personal cu detasarea. (vezi toată discuția)
Detasare popanaid popanaid Buna ziua, Societatea X are un angajat , proaspat absolvent, pentru care a primit o subventie de la stat. Pentru o perioada determinata de 2 luni societatea ... (vezi toată discuția)