avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... De ce mai e nevoie de impozit pe venitul global?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

De ce mai e nevoie de impozit pe venitul global?

Daca acum cota de impozitare e unica, de ce mai trebuie calculat venitul global? Si de ce mai trebuie completate declaratii de venit? Nu se poate retine impozitul la sursa, in toate cazurile?
Eu sunt platit, sa zicem, de o firma, pentru anumite servicii (de pilda, programare, sau traducere). De ce nu opresc ei impozitul, din moment ce e totdeauna 16%? Daca e cota unica, ce mai e de regularizat?
Cel mai recent răspuns: ContSters13909 , utilizator 21:45, 21 Aprilie 2006
Pentru 2005 nu se mai depun decl de venit global daca ati obtinut numai venituri din salarii.Daca ati obtinut si alte venituri s-ar putea sa vi se ceara (veti primi acasa o scrisoare cu formularele decl.) Ceoalalta intrbare : de ce nu ati intrbat platitorul de alte activitati de ce nu va retine impoz. de 16 % ??. Daca a platit 16 % este bine daca nu vi se va cere sa platiti diferenta.
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2006
ContSters13909, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce mai e nevoie de impozit pe venitul global? laurentiu bogdan laurentiu bogdan Daca acum cota de impozitare e unica, de ce mai trebuie calculat venitul global? Si de ce mai trebuie completate declaratii de venit? Nu se poate retine ... (vezi toată discuția)
De ce mai e nevoie de impozit pe venitul global? laurentiu bogdan laurentiu bogdan Daca acum cota de impozitare e unica, de ce mai trebuie calculat venitul global? Si de ce mai trebuie completate declaratii de venit? Nu se poate retine ... (vezi toată discuția)
Care e cota de impozitare ? molita molita VA SALUT CU RESPECT AS DORI SA STIU CARE E COTA DE IMPOZITARE A VENITULUI GLOBAL PANA LA 1 04 2005 AM TRANZACTIONAT TITLURI DE PROPRIETATE SI AM PLATIT UN ... (vezi toată discuția)