avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu maternitate

Bună ziua.
Înainte de a intra în CCC am lucrat că profesor. Contractul de munca este suspendat din 20 mai 2018, deci din 20 mai 2018 mă aflu în CCC. Acum am aflat că sunt din nou însărcinată și trebuie să nasc in luna mai anul viitor.
Intrebarea mea este: daca mai beneficiez de concediu prenatal si CCC pentru cel de al doilea copil?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 2 Decembrie 2018
Beneficia de indemnizatia pentru CCC si pentru cel de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Adina Albina Adina Albina Bună seara, Momentan mă aflu în concediu de maternitate și am aflat că sunt însărcinată din nou. As dori sa știu dacă mai beneficiez de concediu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)