avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita posibila când ești gestionar?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita posibila când ești gestionar?

În cazul în care pe lângă o funcție la stat în contractul de munca sunt și gestionar și în urma unui act de control se dispune executarea silita, unde trebuie sa depun contestația la executare? La judecătoria de care aparțin cu domiciliul sau unde au depus ei actul de control în vederea executării silite? În legea după care funcționam scrie clar ca șeful meu răspunde de gestiune exact ca mine. De ce pe el nu l-au introdus în executarea silita?
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
Tina., utilizator
Cel mai recent răspuns: Tina. , utilizator 11:44, 4 Decembrie 2018
Instanta competenta sa solutioneze contestatia la executare este instanta de executare, respectiv judecatoria in a carei circumscriptie se afla, la data sesizarii organului de executare, domiciliul sau, dupa caz, sediul debitorului (...) A se vedea art 651 coraborat cu art. 714 C.proc.civ.
Unul dintre motivele contestatiei este tocmai cel la care ati facut referire, respectiv faptul ca in legea dupa care functionati, seful dvs raspunde de gestiune, astfel ca va raspunde solidar.
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)
Unde se depune o contestatie pentru executare silita. keylin keylin Va rog sa imi spuneti, unde se depune o contestare a executarii silite.La judecatoria din orasul unde locuiesc in prezent eu sau la judecatoria care a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la somatie ElizaE ElizaE As dori sa aflu unde trebuie depusa contestatia pentru somatie, adica pt suma ceruta de executor( onorariu ) + cheltuieli ,taxe etc. nu sunt de acord,deoarece ... (vezi toată discuția)