avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcelare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcelare teren

Detinem in proprietate 4326 mp teren intravilan,cu dimensiunile : lungime 131m,si latime 33m, intr-o localitate limitrofa orasului resedinta de judet.
Dorim parcelarea terenului pentru constructia de locuinte
.Am propus doua parcele de 850mp si 2294 mp pentru constructie si o parcela de 1182mp (lat de 9m la indicatiile primariei localitatii).,cu destinatie drum.
Intrebarea mea este :Daca parcela de 2294mp se mai poate parcela( daca mai dorim sa construim)si in cate parcele tinand cont ca art 47 al 3 din legea 350/2001 spune ca la parcelare peste 3 parcele este nevoie de intocmire de PUZ.

Alte discuții în legătură

Construcție pe teren extravilan mariusignat mariusignat Buna ziua intentionez sa cumpar un teren pentru construirea unei case de dimensiuni teren 16 ml latime cu 22 lungime, total 350 mp. Terenul este intravilan ... (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)