avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Info concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Info concediu creștere copil

Buna ziua! Daca am cele 12 luni pentru concediu creștere copil din doua contracte de munca mai pot beneficia de acest concediu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:57, 8 Decembrie 2018
Beneficiati de indemnizatia CCC, in aceste conditii.
Menționez deasemenea că am o întrerupere de 1 luna între cele două contracte. Va mulțumesc din suflet pentru răspuns
Intreruperea nu va afecteaza daca în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului aveti realizate venituri supuse impozitului pe venit.
Pai in ultimele 12 luni am întrerupere o lună ,mai exact luna noiembrie 2018. Copilul urmând să se nască pe 30.06.2019. sunt destul de disperata și din cauza aceasta sunt mai insistenta . Îmi cer scuze
Buna ziua.
Cand a fost incheiat primul contract, luna si anul? Cel dupa care ati avut intrerurerea de o luna.
Dar al doilea cand l-ati incheiat, luna si anul, si pe ce perioada?
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Magdalen1 Magdalen1 Bună seara! Am întrerupere de aprox 30 zile între locul anterior de munca și cel actual. M-am reangajat pe 20 mai 2019.in august am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
pentru a lua indemnizație ... Gabriela mka Gabriela mka Bună! Ma poate ajuta cineva cu un răspuns? Pentru a lua indemnizație de creștere a copilului cum trebuie sa am lucrat? Urmează sa nasc în iunie, pana ... (vezi toată discuția)