Ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu modificarea activitatii de baza a firmei?
In prezent codul CAEN pt activitatea de baza este 731 (publicitate) si am dori sa il modificam cu 823 (organizare targuri si expozitii).
Noi avem deja codul CAEN 823 inregistrat, dar am vrea sa il modificam ca fiind principala activitate a firmei.
E necesara o actualizare a codului CAEN principal al societatii si trebuie depus la ONRC un dosar cu documentele de mai jos:
-Cererea de actualizare a obiectului de activitate conform CAEN Rev. 2 (original) - formular;
-Certificatul de înregistrare, în original - detalii;
-Dacă este cazul, împuternicire specială (în formă autentică), avocaţială sau delegaţie pentru persoanele desemnate să îndeplinească formalităţile legale (original) - detalii.
-Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal
După caz, dacă se solicită eliberarea extrasului de registru - detalii.
Recodificare acum!
mony
Pt.o firma care nu si-a recodificat obiectul de activitate conform CAEN Rev.2 , care sunt pasii de urmat acum? Am aflat ca nu mai exista gratuitate. Dar ce ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice-
Cristina.P
Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)