avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare creante
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare creante

Astazi am primit o scrisoare de la o firma de recuperari prin care acestia imi solicita imediat achitare sumei de 448 de RON in favoarea stingerii datoriei .
Aceasta datorie pe care eu o stiam mult mai mica. Am avut un contract Telekom Romania de Internet FIX. Domnii de la telekom mi-au oferit un contract in valoare de 52 de ron (suma este estimativa )cred a trecut cv timp acest contract imi garanta o viteza maxima de trafic dar au uitat sa mentioneze ca in zona mea chiar daca platesc suma aceasta nu beneficiez de viteza de net pe care o doresc, deoarece in zona care locuiesc nu am fibra optica, acest lucru trebuia mentionat de dansi si eu m-am trezit cu o viteza foarte mic la internet. Dupa o perioada in care mi-am achitat facturile "IMENSE" si vazand ca nu beneficiez de serviciile promise I-am contactat telefonic acestia au zis ca nu am cu ce sa ma ajute deoarce linia dansilor nu poate genera viteze mai mari de internet drept urmare am facut o cerere de reziliere la care nu mi-sa raspuns am mentionat ca nu pot plati un serviciu de care nu pot sa ma folosesc la parametri normali si in conformitate cu suma de bani pe care le-o platesc avand in vedere ca ascest abonament pe care l-am facut a fost maximul pe care in aveau dansii in oferta la vremea respectiva . Doresc sa stiu ce as putea face avand in vedere situtia mea actuala. Va multumesc si sper ca ma puteti indruma in vederea rezolvari problemei.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
razvan890, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvan890 , utilizator 22:41, 4 Decembrie 2018
Daca s-a prescris ati scapat de datorie.
Asta cum pot afla nu mai mergand la un avocat?
Doar daca aveti toate actele puteti merge la avocat.
Fara acte mergeti degeaba.

Au trecut mai mult de 3 ani de cand trebuia facuta plata?
Chiar nu stiu de acte am nevoie. Contractul cu cei de la internet ?

Am data contractului cesionat : 13.12.2017. asta scrie pe hartia primita astazi de la firma de recuperari

Iar contractul cu firma de internet a fost facut undeva in octombrie 2015 dar nu mai stiu cand am incetat plata asa ca nu cred ca au trecut 3 ani.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
razvan890, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va dau în judecată atunci sa mergeti la avocat cu actele comunicate.
Se va vedea ce au scris ei.

Alte discuții în legătură

Probleme portare telekom catalinaaadx catalinaaadx Buna ziua, Am un abonament la Telekom de vreo 10 ani, iar ultima prelungire a abonamentului am facut-o anul trecut. Ceea ce m-a interesat in special a fost ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)