Astazi am primit o scrisoare de la o firma de recuperari prin care acestia imi solicita imediat achitare sumei de 448 de RON in favoarea stingerii datoriei .
Aceasta datorie pe care eu o stiam mult mai mica. Am avut un contract Telekom Romania de Internet FIX. Domnii de la telekom mi-au oferit un contract in valoare de 52 de ron (suma este estimativa )cred a trecut cv timp acest contract imi garanta o viteza maxima de trafic dar au uitat sa mentioneze ca in zona mea chiar daca platesc suma aceasta nu beneficiez de viteza de net pe care o doresc, deoarece in zona care locuiesc nu am fibra optica, acest lucru trebuia mentionat de dansi si eu m-am trezit cu o viteza foarte mic la internet. Dupa o perioada in care mi-am achitat facturile "IMENSE" si vazand ca nu beneficiez de serviciile promise I-am contactat telefonic acestia au zis ca nu am cu ce sa ma ajute deoarce linia dansilor nu poate genera viteze mai mari de internet drept urmare am facut o cerere de reziliere la care nu mi-sa raspuns am mentionat ca nu pot plati un serviciu de care nu pot sa ma folosesc la parametri normali si in conformitate cu suma de bani pe care le-o platesc avand in vedere ca ascest abonament pe care l-am facut a fost maximul pe care in aveau dansii in oferta la vremea respectiva . Doresc sa stiu ce as putea face avand in vedere situtia mea actuala. Va multumesc si sper ca ma puteti indruma in vederea rezolvari problemei.