contact_blue a scris:
Eu detinand acest abonament, m-au sunat anul trecut in August si mi-au facut o oferta: sa imi schimbe abonamentul pentru 3-4 lei in plus, si sa imi ofere si un telefon.
..........
Greseala mea a fost ca nu am citit ce scria, eu cu gandul ca semnez pentru primirea coletului, si contractul de la telefon (fara reinnoirea intregului abonament de televiziune internet telefonie fixa), iar eu defapt semnasem pentru reinnoirea tuturor serviciilor de la ei.
.........
Factura imi creste enorm de mult, de la 153 de lei sa ajuns la 200 de lei lunar, este o suma IMENSA + ca alte firme in zona mea au fibra optica preturi mult mai mici, pe cand eu beneficiez de un internet cu o viteza foarte slaba.
Greu de rezolvat, din cauza semnaturii.
Cereti detalii sau citit atent factura, poate nu e vorba de telefon gratuit ci il platiti in rate... nu scrie in contract? Si mie mi se pare foarte mare pretul.
Faceti asa: sunati la Relatii cu clientii, spuneti-va nemultumirea si cereti reducerea abonamentului la valoarea care vi s-a ofertat. Notati data, ora si numele operatorului cu care discutati iar daca puteti inregistrati si dvs. convorbirea; daca nu vor, faceti reclamatie la ANPC si subliniati faptul ca ati semnat contractul pe baza unei oferte telefonice inselatoare care este inregistrata - deci ii rugati s-o verifice
Nu stiu daca o sa reusiti ceva insa altceva nu vad ce ati putea incerca.