avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire contract telefonie fara voia titularului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire contract telefonie fara voia titularului

Buna ziua! Suntem clienti Telekom de multi ani, dar de vreo doi ani am refuzat orice oferta de prelungire a contractului de abonament, in ideea ca putem renunta oricand la serviciile lor, fara complicatii.
In septembrie anul acesta ma suna un angajat Telekom sa imi propuna nu stiu ce optiune si eu ii spun din start ca nu doresc sa reinnoiesc abonamentul sub nicio forma, dovada ca am refuzat orice oferta a celorlati colegi ai dumnealui, de-a lungul vremii. Operatorul ma informeaza ca DEJA am reinnoit contractul pe 9 martie 2016, pentru inca doi ani!! Am vorbit cu o alta angajata Telekom -telefonic- iar ea a depus o sesizare cum ca aceasta reinnoire nu ne apartine, nu stim nimic de ea. Pentru ca dupa 3 saptamani nu m-au sunat sa imi comunice rezultatul, asa cum ma anuntasera initial, sun eu astazi si aflu - de la o doamna deloc draguta, desi eu ar trebui sa fiu in masura de a-mi pierde orice rabdare- ca sesizarea mea e neintemeiata (deci as minti, am reinnoit contractul, dar nu mai recunosc acum). Cum pot dovedi ca nu am reinnoit acest contract? Si, la urma urmei, nu ei ar trebui sa faca dovada ca as fi semnat un contract cu ei? Ce ar trebui sa fac acum? Intentionez sa merg la Telekom Moinesti unde as fi facut cererea de reinnoire, insa la cum decurg discutiile telefonice, ma tem ca nici cele face to face nu vor curge catre un rezultat corect.
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2016
Amy_L, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom tanase_mara tanase_mara tatal meu are un telefon fix Telecom, in urma unui telefon primit de la un reprezentatnt Telekom a spus:Da: pentru a trece la un abonament cu internet desi ... (vezi toată discuția)
Am fost obligat sa-mi schimb si prelungesc abonamentul la telekom ca sa am roamingul activat! JavidKa JavidKa Buna ziua! Eu am avut abonament nelimitat de mobil pe Telekom. Cand am fost plecat in vacant Belgia am sesizat ca nu am roamingul activat dupa care am sunat ... (vezi toată discuția)