Sunt funcționar public (ofițer financiar pe fonduri europene) și doresc sa efectuez o activitate pe hr la o multinaționala (part time).
Conform art.96 din legea 161/2003,
(1) Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții sau activități în domeniul didactic, al cercetării științifice, al creației literar-artistice. Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public, funcționar public parlamentar sau funcționar public cu statut special, potrivit fișei postului.
reiese ca pot!
Am vb cu dna de la resurse umane de la noi și mi a zis ca nu se poate ca sunt in incompatibilitate!
Dacă ma puteți ajuta va rog frumos cu o opinie!
Atribuțiile ce le am in calitate de ofițer financiar constau in:
-verificarea doc fin- contabile ale beneficiarilor ce au depus proiecte și li s au aprobat;
- conformitatea doc cu cererea de finantare;
-verificare achizitii ;
-verificare ch salariale ( state de plata,pontaje) ;
Atribuțiile funcției de hr ar fi:
-stabilirea interviurilor pentru angajare;
-interviul in sine ;
-pastrarea și realizarea doc de angajare;
As mai avea o întrebare : dacă funcția de cenzor la bloc ar fi in incompatibilitate ?
Incompatibilitate de functii
Buna seara, as vrea sa ma lamuriti dacă pot fii funcționar public si in același timp cenzor la o firma ?Nu cumva este incompatibilitate de funcții ,dacă ... (vezi toată discuția)