avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul Concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul Concediu de risc maternal

Bună ziua,
As dori,va rog, sa ma ajutati in calculul indemnizației de concediu de risc maternal, dat fiind faptul ca suma calculata de mine, nu corespunde cu cea a angajatorului.
Datele mele sunt urmatoarele:
Angajata din dec 2017.
Data incepere concediu risc maternal :5 octombrie 2018.
Salariu brut: 4273
Concediu medical in luna septembrie: 13 zile.
Va rog, daca se poate sa imi spuneti si ce impozite se platesc ( stiu doar de CAS) si care este valoarea acestuia?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Arsenie Elena Arsenie Elena Buna ziua, Numele meu este Arsenie Elena si doresc sa intru in concediu de risc maternal cu data de 1 Dec 2018. Avand in vedere ca eu am fost angajata din 21 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)