avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Canalizare pt 2 imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Canalizare pt 2 imobile

Bună ziua exista 2 imobile, au fost cu curte comuna, 2 frați, s-au certat și separat cu gard, apa și canalizare cu contract la apa nova, problema este ca la un imobil e contorul de apa, la celalalt e canalul de scurgere(cel de lângă casa în care se deversează cele 2 imobile, și cel de lângă poarta care aparține de apa nova), canalul de lângă casa sa înfundat, țeavă care leagă cele 2 imobile e sparta pe sub pământ și nu se poate varsă în cel de la poarta) Vecinul unde se afla canalul de scurgere vrea sa demoleze imobilul care îl are acum, sa ridice altul cu parcare subterana, și a zis sa facă canalizarea prin curtea noastră unde exista și contorul apa, dar întrebarea mea este dacă la mine in curte face canalizare și pana la poarta trebuie sa fac și 2 cămine ca am înțeles ca acolo unde țeavă face cot trebuie făcut cămin, la poarta se poate pune aceea țeavă de scurgere în canalul lui de la poarta care aparține de apa nova? E legal sau nu?

Alte discuții în legătură

Cine raspunde de caminele de canalizare?? iulian odob iulian odob Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva?? Am probleme cu societatea de distributie a apei . Am citeva canale de scurgere (apa uzata) care acea societate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de curte: cum le pot desființa legal canalizările făcute pe terenul meu? ContSters441080 ContSters441080 Buna ziua, as dori sa stiu ce solutii legale exista pentru urmatoarele situatii: 1. vecinul din laterala casei mele isi deverseaza apa menajera intr-o ... (vezi toată discuția)
Branșament canalizare nefunctional. bună seara. bransamentul ... richard1977 richard1977 Branșament canalizare nefunctional. Bună seara. Bransamentul de la scurgerea de la canalizare (locuiesc la casă) este nefunctional. Am observat de cateva ... (vezi toată discuția)