avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot obtine drept se conducere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot obtine drept se conducere?

Am permisul retinut desi nu am fost oprit in trafic am ajuns la disperare nu ma pot intretine am ramas fara casa fara servici.....pot obtine in vreun fel drept de conducere?dosarul e la parchet in solutionare.....am avut alcolemie 0.91 la fiola...1.70. 1.50 la probe....m-i sa inscenat ....nu vreau sa fug de raspunderea penala dar trebuie sa ma intretin sa muncesc...eram sofer taxi....va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Adrian 00 , utilizator 11:50, 7 Decembrie 2018
Din pacate ptr dvs cat dureaza solutionarea dosarului penal veti avea dreptul de conducere suspendat.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Adrian 00 Adrian 00 Buna ziua ....În data de 29.08.2018 am acrosat usor un autorurism in parcare fiind nevoit să dau cu spatele în urma unei altercatii.....Nu am apucat sa fac ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)