avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incalzire ap. nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incalzire ap. nelocuit

Buna ziua,
am primit la asoc. o adresa prin care un locatar cere ca asoc. sa-i rezolve problema cu vecinul de desupt , care nu locuieste in ap. iar cel de deasupra invoca ca cel de desupt sa dea drumu la caldura , chiar daca nu locuieste. Exista vreo lege care sa-l oblige sa dea drumu la caldura?(fam resp. este plecata in Spania) Multumesc!
PS. Orasul nu are caldura centralizata , in aceeasi situatie sunt sute de ap. ,adica neiincalzite)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:07, 8 Decembrie 2018
Nu exista obligatia asociatiei sa intervina in relatiile intre proprietari
Legiuitorul a prevazut concret ca in cazul in care unul dintre proprietari cauzeaza prejudicii/
daune celorlalti proprietari,partea interesata se poate ridica cu pretentii
Nu exista dispozitie in vigoare care sa impuna asociatiei de proprietari sa asigure temperatura minima in subsolul tehnic
Omiteti aspectul esential ca apartamentele situate la parter, la ultimul nivel si in lateralele imobilului de locuit din comun beneficiaza din proiectul constructiei de elementi calorifer suplimentari fata de restul apartamentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a incalzi apartamentele nelocuite dintr-un imobil florentinadobre florentinadobre Buna ziua, as dori sa stiu daca proprietarii de apartamente nelocuite au obligatia legala de a incalzi aceste apartamente,avand in vedere ca cei care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Probleme socrati socrati buna ziua! exista vreo lege care sa oblige proprietarii de apartamente in care nu locuieste nimeni sa le incalzeasca iarna? mentionez ca locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Incalzire apartament socrati socrati buna ziua! exista vreo lege care sa oblige proprietarii de apartamente in care nu locuieste nimeni sa le incalzeasca iarna? mentionez ca locuiesc in ... (vezi toată discuția)