avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... fals in acte
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

fals in acte

buna ziua asociatul meu a facut mai multe contracte de imprumut de care eu nu stiu si a copiat semnatura mea de pe alte acte.Ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: emiliastanescu23@yahoo.fr , utilizator 16:19, 9 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la avocat cu toate actele.
Pare sa fie necesar sa faceti plângere penală.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca veti face plangere penala, procurorul la solicitarea dvs. poate dispune efectuarea unei expertize grafologice pentru a se dovedi falsul.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate dovedi falsul unui document din 2016, care se pretinde că a fost făcut în 2004? rrocambole rrocambole Cum se poate dovedi falsul unui document facut in 2016 si care se pretinde ca a fost facut in 2004, document folosit ca mijloc de proba intr-un proces penal ? (vezi toată discuția)
Declaratia la politie dyana33 dyana33 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie in cate exemplare se intocmeste o declaratie pe propria raspundere la politie. O declaratie in care eu am contestat ... (vezi toată discuția)
Fals in acte mihaela_c_l mihaela_c_l Buna ziua. Luni am primit o comunicare de la un birou de executor judiciar conform careia cumnatul meu – fratele sotului – a introdus o cerere de ... (vezi toată discuția)