avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Audit de asigurare
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Audit de asigurare

Am o situatie.

Recent am avut un audit de asigurare .
Problema e ca avem aparate de cafea , radiouri , incalzitoare , ventilatoare, computer (aparate electrice private asa a fost specificat) etc care ar fi cauze comune ale incediului.

Intrebarea mea este ce fel de verificari avem nevoie pentru ele?
Sau daca avem nevoie de verificari pentru fiecare aparat de genu din firma ?
Si ce fel de verificari sau ce ar trebui sa facem in cazul acesta .

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:32, 10 Decembrie 2018
Pentru aparatura electrocasnica din dotarea firmei trebuie sa detineti declaratie de conformitate, certificat de calitate, carte tehnica plus instructiuni proprii ssm si psi-su, termen de garantie.
Lucratorii sa fie instruiti si sa respecte instructiunile. Electricianul firmei sa aiba in programul zilnic de lucru, actiuni de verificare a cablajului, prizelor, intrerupatoarelor, etc. Locatia sa aiba centura de impamnatare, prizele plus tabloul de forta si iluminat sa fie legate la aceasta centura de impamantare, periodic (de regula, anual) sa se efectueze masurarea prizei de pamant si sa se emita buletin de determinare a rezistentei prizei de pamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare pram nety2014 nety2014 Verificare PRAM Pentru un cabinet veterinar care isi desfasoara activitatea intr-un apartament situat la parterul unui bloc de locuinte, cabinet dotat cu ... (vezi toată discuția)
Verificare electrocasnice Ambra Denisa Ambra Denisa Buna ziua, Exista reglementari legale cu privire la verificarea obligatorie a electrocasnicelor mici utilizate in cadrul firmei (ex. aparat cafea, radiator ... (vezi toată discuția)
Verificare prize de pamant sorana_g sorana_g buna ziua, as dori sa tiu cine este obligat sa faca verificarea periodica a prizelor de pamant: proprietarul spatiului sau chiriasul care foloseste spatiul ? ... (vezi toată discuția)