avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alchool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alchool la volan

Bună Ziua ! Sunt intr o situatie neplacuta am fost oprit in olanda 6.12.2018 la volan cu 895 micrograms alchool nu stiu cat valoreaza asta dar e mult mi a retinut permisul si ma programat la proces pe data de de 28 februarie 2019. Permisul este romanesc si am avut probleme in 2014 in Romania cu aceasta peoblema si am finalizat acolo cu amenda penala si anularea permisului in 2016 am facut scoala din nou mai exact in februarie.deci am aproximativ 3 ani vechime .va rog sa ma i drumati si pe mine daca puteti cu un sfat o ideie ..

Alte discuții în legătură

Alchool olanda Eduard1991 Eduard1991 Am fost oprit in trafic 6.12.19 politistul a spus că cineva a sunat ca nu mergeam drept pe drum mi a iesit 895 micrograms nu stiu cat valoreaza asta dar e ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost reținut permisul de conducere în olanda, pentru alcool. mi s-a spus să mă prezint în 29 aprilie, ce ar trebui să fac? dani48 dani48 Mi a fost retinut permisul de conducere in olanda pt.alcool.640mg in aer expirat in ianuarie.Mi s a spus sa ma prezint in 29 aprilie in Olanda.Ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool pinuxdd pinuxdd Buna ziua, in data de 26 august 2018 am fost prins sub infulenta bauturilor alcoolice la volanul unui autoturism. Am intors masina si am mers aproximativ 100m, ... (vezi toată discuția)