avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alchool Olanda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alchool Olanda

Am fost oprit in trafic 6.12.19 politistul a spus că cineva a sunat ca nu mergeam drept pe drum mi a iesit 895 micrograms nu stiu cat valoreaza asta dar e mare banuiesc mi a dat cheia masinii si citatie la justitie in breda pe 28 febr.2019. In 2014 am mai avut anulat permisul pentru alxhol in Romania am platit amenda penala si am facut scoala din nou . Permiaul este Romanesc B C CE .La ce sa ma astept acum ...
Cel mai recent răspuns: Eduard1991 , utilizator 22:48, 11 Decembrie 2018
..

Eduard1991 a scris:

Am fost oprit in trafic 6.12.19 politistul a spus că cineva a sunat ca nu mergeam drept pe drum mi a iesit 895 micrograms nu stiu cat valoreaza asta dar e mare banuiesc mi a dat cheia masinii si citatie la justitie in breda pe 28 febr.2019. In 2014 am mai avut anulat permisul pentru alxhol in Romania am platit amenda penala si am facut scoala din nou . Permiaul este Romanesc B C CE .La ce sa ma astept acum ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alchool la volan Eduard1991 Eduard1991 Bună Ziua ! Sunt intr o situatie neplacuta am fost oprit in olanda 6.12.2018 la volan cu 895 micrograms alchool nu stiu cat valoreaza asta dar e mult mi a ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind siguranta circulatiei pe drumurile publice-art. 335 al 2 cp AndreeaRaluca AndreeaRaluca Buna seara. As dori, va rog, sa primesc un raspuns pentru urmatoarea situatie de fapt: [i]Pe 28 martie 2014, eram la volanul unui tractor 445 tractand o ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)