avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare act personal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare act personal

Buna ziua!

In anul 2016-2017, am avut calitatea de student la o anumita facultate. Am platit prima transa de X lei, dar nu am frecventat facultatea deloc, din motive personale. Sunt obligat din punct de vedere legal, daca am decizia prin care am fost exmatriculat, sa complectez: fisa de lichidare, pentru eliberarea diplomei de bacalaureat? Am fost amenintat, ca dupa ce o sa complectez, fisa de lichidare, universitatea o sa ma dea in judecata...pentru recuperarea ``datoriei``, banilor pentru tot anul universitar. Nu am beneficiat, de nici un serviciu pe care eu l-am platit. Nu mi se pare corect, sa platesc niste servicii pentru care eu nu am beneficiat.

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Transport gratuit cfr loredana17apr loredana17apr Bună seara! Sunt studenta in anul II la Facultatea de drept din cadrul Universității din Pitești. În anul universitar 2016/2017 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Refuz de a restitui un act de studii visirin visirin Buna ziua ! Doresc sa va cer parerea in legatura cu refuzul de a restitui o diploma de bacalaureat , depusa la o facultate in anul 2002 . Persoana in cauza s-a ... (vezi toată discuția)