avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neaprobarea pontajului pe o luna intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neaprobarea pontajului pe o luna intreaga

Buna ziua

Lucrez pe un proiect de cercetare, finantat din fonduri europene (Instrumente Structurale 2014-2020). In vara am fost convinsi sa semnam un act aditional la CIM, in care se specifica un numar minim de articole pe care trebuie sa le publicam pana la sfarsitul anului, fara a se specifica ce se intampla daca nu este atins acest indicator

Acum o saptamana, directorul de proiect ne-a trimis un email prin care ne instiinteaza ca neatingerea nr minim de lucrari publicate (indicatorul din actul aditional la CIM) va duce la neaprobarea pontajului pe luna Decembrie.

Mie imi suna foarte putreda aceasta abordare si as vrea sa stiu daca este legala ori nu.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
TeodorG, utilizator

Alte discuții în legătură

Cursuri expert accesare fonduri europene Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din ... (vezi toată discuția)
Manual de procedura pentru act aditional la un contract m322 irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Va rog sa -mi spuneti unde pot accesa manualul de procedura pentru aprobare act aditional la un contract de finantare cu fonduri europene derulat cu APDRP ... (vezi toată discuția)
Hg 218/2012, art. 35, prevederi asemnanatoare si pt fonduri romanesti? hajnyci hajnyci Buna ziua Art. 35 (5) din HG 218/2012, conform caruia \\"Autorităţile/Instituţiile finanţate din fonduri publice au obligaţia de a face publică ... (vezi toată discuția)