avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Manual de procedura pentru act aditional la un ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Manual de procedura pentru act aditional la un contract M322

Va rog sa -mi spuneti unde pot accesa manualul de procedura pentru aprobare act aditional la un contract de finantare cu fonduri europene derulat cu APDRP prin PNDR-M322.Mentionez ca actul aditional presupune aprobarea unor schimbari de solutie tehnica la Proiectul Tehnic pe componenta apa-canal,cu majorare indicatori tehnico-economici si si redistribuire retea pe alte amplasamente:-/
Cel mai recent răspuns: Liciu Melu , Consilier juridic 14:13, 20 August 2010
Stiu ca Ministerul de Finante are un serviciu special infiintat. Redacteaza pe google Manualul Operational sau fonduri structurale.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar programe fonduri europene  Imi puteti spune si mie va rog unde gasesc un calendar referitor la perioada de depunere a proiectelor pentru fonduri europene? (vezi toată discuția)
Intrebare shoarec shoarec vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum ... (vezi toată discuția)
Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)