Buna ziua
Ce imi recomandati sa infintam pt. a putea colecta taxe de la parintii care isi aduc copii la sport iar totul sa fie legal ??
AS sau CS ? Ma refer la taxe care sa fie colectate de la parinti si banii sa fie folositi perfect legal la cheltuieli gen : inchiriere teren sport, inchiriere vestiare, cumparare echipament sportiv, plata antrenori , plata masa la turneu , organizare turneu etc etc.
Ambele pot percepe taxe si de pe urma lor sa platiti si impozit la stat. Intrebarea cu care trebuia sa fi inceput cred ca trebuia sa fie care din ele imi permite sa scot si eu un castig personal din toata treaba asta, nu? Aici este vorba de asociatie. Clubul se face pe structura unui ong pe oug 26 din 2000 priind asociatiie si fundatiile din cre nu puteti scoate castig personal.
Pentru asociatie va rog sa cititi din codul fiscal CAPITOLUL XII - Proprietatea comună și asociațiile fără personalitate juridică
Buna seara
Nu dorim castig personal!
Castig suficienti bani din firma SRL să nu mă intereseze castig personal .
Strict se doreste functionare legal nu cu bani la negru si desigur plate de taxe cat mai putin sau deloc iar banii colectati din taxa si sponsorizari sa fie folositi strict in activitate sportivă!!
Deci stie cineva să imi explice diferenta intre Asociatie Sportiva si Club Sportiv in ce priveste cheltuirea banilor strict pt activitati sportive!?!?
Pe oricare forma se poate sa face tipurile de incasari si plati detaliate de dumneavoastra initial. Difera intre ele este forma de infintare si organizare, personalitatea juridica si pentru asta puteti citi si la adresa [ link extern ]
Club sportiv
petrosoro
Buna ziua,
la un club sportiv privat (asociatie) ce documente trebuiesc intocmite pentru antrenorii ce nu vor sa fie renumerati , in cazul unui control de la ... (vezi toată discuția)
Club fotbal
cristian8086
Buna ziua !
Am o scoala de fotbal ( asociatie club sportiv) inregistrata ca asociatie nonprofit.Pentru participarea la antrenamente se percepe o taxa ... (vezi toată discuția)