avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ma intereseaza si pe mine pretul epavei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ma intereseaza si pe mine pretul epavei

Am avut si eu un accident de masina cu vatamare corporala si cu dauna totala la masina la o skoda octavia 1,anul 2001 si km la bord 348000km reali din care faceam cu ia cate 50000 de km pe an ca faceam naveta cu ia si pe zii faceam cate 100km si asi dori sa vad cam cat ar valora epava.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
MarianNicula, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:46, 15 Decembrie 2018
Societatile de asigurare au posibilitatea legala de a evalua epava la 0,1 ... 25% din valoarea autoturismului la data accidentului. Marea majoritate a societatilor de asigurare considera valoarea epavei ca fiind 25% din valoarea autotursmului la data accidentului.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daună totală în urma unui accident: asigurătorul mi-a dat de ales între 8000 de lei și scoaterea epavei la licitație. există un site unde se pot urmări aceste licitații? maru593 maru593 In urma unui accident, asigurătorul a declarat paguba totala si mi-a evaluat masina la 8000 RON. Mi s-a comunicat ca, daca aleg sa nu repar masina cu suma ... (vezi toată discuția)
Intrebare dauna totala? cristyc cristyc Buna ziua, De ceva timp,am avut un accident.Vinovatul mi-a dat RCA-ul(la firma Generali).Masina sa declarat ca fiind daunta totala.In conditiile astea voi ... (vezi toată discuția)
Daună totală economică în urma unui accident de circulație: cei de la service mi-au spus că mașina va fi scoasă la licitație. ce sumă primesc la final? d3nys d3nys Buna ziua . am avut un accident si sa rezultat dauna totala economica suma maxima pe deviz fiind de 15700ron . Am fost la eie cu devizu de la serice si mea zis ... (vezi toată discuția)