Data post: Duminica, 15 Noiembrie 2009, 18:22
Subiect: Am fost abuzat de catre un agent de politie
Am participat, la o sedinta privind campania elctorala care a avut loc la sediul asociatiei de proprietari a blocului in care domiciliez.
La final am gasit un telefon mobil. Saritor din fire si dorind sa fac o fapta buna, l-am luat, am sunat la ultimul apel format, am intrebat persoana care mi-a raspuns daca recunoaste numarul si am rugat-o sa anunte posesorul ca il astept in sala sa il inmanez. Mi s-a raspuns ca telefonul este al unui barbat si ca il va anunta.
Am iesit din sala la o tigara si am asteptat. Desi asteptam un barbat, asa cum mi se spusese, a aparut o fata, care fusese prezenta la sedinta dar nu a stat pe banca nici un moment in locul in care am gasit eu telefonul. Aceasta a spus ca este proprietara telefonului, dar, in loc sa-mi multumeasca, a inceput sa faca scandal afirmand ca a avut 2 telefoane si ca i l-am furat eu pe celalat.
Presedintele si administratorul blocului (cu care nu sunt in relatii bune deoarece i-am reclamat la primarie pentru nereguli in modul de repartizare a cheltuielilor) au propus sa fiu perchezitionat si au chemat politia.
Agentul de politie m-a tratat de la inceput ca pe un infractor. Eu, dorind sa-i demonstrez ca sunt om serios, i-am prezentat de buna voie buletinul si am acceptat sa fiu perchezitionat atat corporal cat si in autoturismul personal. Cu toate ca nu au gasit telefonul cautat m-a obligat sa merg la politie sa dau declaratie.
Va rog sfatuiti-ma cum sa procedez si unde sa-l reclam pe acest politist pentru abuz in serviciu, deoarece fara nici o dovada, doar pe baza banuielilor si acuzatiilor nefondate ale unor persoane, m-a tratat ca pe un infractor. Nu a vrut sa se legitimeze, mi-a vorbit la persoana I-a singular desi am 52 de ani, iar el era mult mai tanar, m-a obligat sa merg la politie, sa dau declaratie scrisa desi nu a gasit la mine nimic, iar acolo mi-a interzis sa vorbesc la telefon cu sotia, pe motiv ca i-am stricat ziua.
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns:
marianbadescu , utilizator
12:21, 3 Mai 2010