avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren intravilan/arabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren intravilan/arabil

Bună ziua.
Numele meu este Dan, și dețin în proprietate un teren intravilan-arabil în suprafață de 1850 m2 din 2008, dată la care terenul nu era restricționat în PUG-ul localității și se putea construi o locuință pe el. In anul 2010 a fost eliberat un nou PUG, valabil și astăzi, în care terenul este restricționat pentru construcții industriale. Acum că vreau să construiesc o casă nu pot obține autorizația de construire. Este normal ca autoritățile locale să modifice destinația unui teren, și ce se poate face în acest caz?
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Construire casa pe teren intravilan - fanata in mun. cluj-napoca ancaudan ancaudan Buna ziua, Dupa aprobarea noului PUG in Mun. Cluj-Napoca (ian 2015), terenul pe care il detin si-a modificat Regimul Tehnic din UTR = L3c in UTR A - ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)