avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Caut sprijin logistic pentru un ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Caut sprijin logistic pentru un ONG

Sunt menegerul unui ONG, este drept in realitate am cautat solutii de dezvoltare , am facut acest ONG cu scopul sa ajut , eu unul fac dializa de o perioada buna , vazand atat suferinta prin spitale m-am gandit ca pot face ceva pentru oameni respectivi ...of este o mare de oameni care intr-un moment al vietii au nevoie de ajutor , Aici este mult de discutat , sunt aici sa va cer ajutorul sa gasesc un om care crede ca ma poate ajuta sau un ONG , NU cer bani vreau un sprijin LOGISTIC , managerial. Vreau sa fiu si voluntar sa invat cum pot aplica ceea ce invat in ONG pe care il am ,
O seara placuta. Imi cer scuze daca am deranjat cu intrebarea mea sau am suparat pe cineva , Doamne ajuta!
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

de ce caini si pisici si nu familii care se despart iulianpinzaru iulianpinzaru Buna ziua bine ca am gasit resurse fizice si psihice sa ne ocupam de CAINI SI PISCI DAR DE OAMENII CARE SUFERA NU AVEM POSIBILITATI SAU DE FAMILIILE CARE ... (vezi toată discuția)
Realitatea e ceea ce decidem noi ca este Ares-3 Ares-3 [b]Hand of hope[/b], asa se numeste fotografia a carei poveste m-a coplesit: o manuta de copil nenascut strange degetul chirurgului care il opereaza pe coloana ... (vezi toată discuția)
Preluare ong ElenaDINA ElenaDINA Preiau asociatie (ONG) fara probleme contabile cu specific pe asistenta sociala. Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)