avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama româncă, tatăl italian copil născut în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama româncă, tatăl italian copil născut în Germania

Bună ziua,
Numele meu este Mihaela,sunt căsătorită cu un cetățean italian iar de curând s-a născut fetița noastră;noi locuim în Germania.
Având în vedere că nu îndeplinim condițiile pt cetățenia germana,am ajuns de comun acord ca fetiței să îi dăm o singură cetățenie, italiană.Avand in vedere că de la naștere are ambele cetățenii, italiană și romana întrebarea mea este: este obligatorie dubla cetățenie, este obligatorie înscrierea în registrul de stare civilă din România?

Alte discuții în legătură

Netranscriere căsătorie-divorț în românia sasenac sasenac cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian! Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate sa calatoreasca un parinte cu copilul din italia in romania domy domy Buna seara, In cazul unui cuplu, casatorit in romania, care locuieste in Italia si care a avut un copil in Italia, care sunt conditiile prevazute de lege ca ... (vezi toată discuția)
Certificat de naștere pentru copil de 3 ani și 8 luni Avram cristina Avram cristina Bună ziua, suntem o familie cu dubla cetățenie romana și italiana , copilul nostru e născut în italia, acum el are 3 ani și 8 luni. Din februarie locuim ... (vezi toată discuția)