avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs pentru ocuparea postului de aprod
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs pentru ocuparea postului de aprod

Buna ziua. As vrea sa stiu in ce consta proba practica pentru concurs. Nu gasesc nicaieri in ce consta proba. Este diferit pentru fiecare Curte de Apel?
Cel mai recent răspuns: Anabela85 , utilizator 01:50, 1 Decembrie 2022
Proba practica consta în realizarea unei lucrări specifice postului ce urmează să fie ocupat.
Asta am citit si eu. Ceva mai specific?
Da,probele difera. Unii te pun sa faci curat iar altii te pun sa cosi si sa sigilezi un dosar.
Am inteles, multumesc.
Buna ziua!Imi puteți spune va rog dacă se da test grila sau sinteza pentru postul de Aprod.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs administratie publica gina.rece gina.rece Buna ziua,m-am inscris la un concurs pentru ocuparea postului de inspector cls. I-grad debutant si urmeaza sa dau proba scrisa.Daca dintre cei ce cititi acest ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs anfp secretar u.a.t nicedi nicedi Praba scrisa a concursului poate fi compusa numai din teste grila?multumesc:( (vezi toată discuția)
Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)