avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent pentru creșterea copilului

Bună ziua as vrea sa stiu daca iau stimulentul pentru creștere copil si lucrez pot fi concediat
Cel mai recent răspuns: daniel1981ct , utilizator 22:26, 15 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție, cu exceptia concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.
Mulțumesc frumos pentru raspunsurile oferite de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Daniel_Caciula Daniel_Caciula Buna ziua, m-am intors la munca din concediul de crestere copil, iar acum iau stimulentul de insertie pana face copilul 3 ani, deoarece m-am intors mai devreme ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,pot sa fiu concediata de la locul de munca dacă ... Alex2016R Alex2016R Bună ziua ,pot sa fiu concediata de la locul de munca dacă încă primesc stimulent de inserție? Multumesc (vezi toată discuția)
Concediere abuziva marifen marifen poate concedia un functionar public care este in indemnizatie ptr cresterea copilului abuziv la o prima abatere . (vezi toată discuția)