avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum canabis

Buna ziua. Acum 1 an am fost prins cu 2 chistoace cu urme vegetale. Am fost audiat, de procuror iar acesta a decis sa imi trimita dosarul la tribunal. Acesta este dosarul meu [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
Daniel9494, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel9494 , utilizator 09:25, 10 Ianuarie 2019
43305/3/2018 acesta este dosarul. Pot avea cazier?
Daniel9494, utilizator
Daca se admite cererea de confirmare formulata de procuror, scapati. Daca se respinge, se trimite cauza la procuror pentru completarea up si cel mai probabil veti fi trimis in judecata.
Asigurati-va apararea.
Sa inteleg, ca procurorul nu isi bate capul cu mine, dar daca judecatorul decide, pot fi urmarit penal in continuare?
Cam asa ceva.
Ca regula, cei care au avocat în fața instanței scăpa de respingerea sesizării.
Dacă se admite renunțarea scăpați de cazier.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Am fost ieri la saga festival și am fost prins de ... silviu1406 silviu1406 Buna ziua , Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana thejoker32 thejoker32 buna ziua, acum cateva saptamani am fost prins impreuna cu 2 prieteni fumand marijuana intr-un spatiu mai retra de catre politia locala..ne-au dus la sectie ... (vezi toată discuția)
Consecinte posesie marijuana MihaiCristian1 MihaiCristian1 Buna seara, am 23 ani si ieri am fost prins impreuna cu un prieten de jandarmerie avand asupra noastra un joint si un plic cu 0.2 - 0.3 g de marijuana. ... (vezi toată discuția)