avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Act aditional la actul constitutiv al ONG-ului
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Act aditional la actul constitutiv al ONG-ului

In cazul in care se face un act aditional la actul constitutiv al ONG-ului acesta trebuie dus la notar sau Registrul comertului?
Dupa ce este semnat unde trebuie inregistrat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 18 Noiembrie 2009
Daca presedintele Asociatiei e in UK si ii da vicepresedintelui printr-o procura speciala autentificata la notar ,drepturi depline sa-l reprezinte peste tot , e nevoie ca aceasta procura sa fie depusa odata cu actele la Judecatorie sau nu?
Trebuie sa facem si un proces verbal in Adunarea Generala prin care sa specificam ca noi am hotarat asta?
Pentru orice hotarare avem nevoie de un proces verbal semnat ca dovada?
1. Puteti depune o copie a procurii la Judecatorie.

2. Intr-adevar la baza emiterii unei hotarari sta un proces-verbal al adunarii generale sau al conducerii ONG-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere sucursala ong BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu deschiderea de catre un ONG a unei sucursale noi in alt judet. Care ar fi procedura de urmat, ce documente ... (vezi toată discuția)
Deschidere sucursala asociatie non-profit frey frey Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu deschiderea de catre un ONG din strainatate a unei sucursale in Romania. Precizez ca este deschisa deja o ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu beatrice-gabriela beatrice-gabriela buna ziua as dori sa stiu: 1. unde trebuie sa merg pentru a-mi schimba sediul ong-ului si ce acte imi trebuie? 2.in cazul in care un ong se desfiinteaza ce ... (vezi toată discuția)