avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin de bloc, persoana fizica a instalat camere de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin de bloc, persoana fizica a instalat camere de supraveghere la scara blocului

Am constatat ca in blocul in care locuiesc, un vecin de la parter, a instalat camere de supraveghere pe zidul exterior al balcoanelor contruite de acesta, care sunt indreptate spre intrarea in scara,aleea ce duce la intrarea in scara si spre intrarea din spatele blocului. Intrucat nu vreau sa fiu filmata, nu vreau sa-mi fie monitorizata lipsa de la domiciliu,prezenta la domiciliu, masina si in general nu vreau sa fiu monitorizata de un vecin , ( si inca unul dubios, care se ocupa cu samsareala de masini si care a ocupat abuziv tot spatiul din jurul blocului) care nu stiu in ce scop ar folosi aceste imagini, ce pot face in sensul de a-l obliga sa renunte la aceste camere? Mentionez ca nu au fost montate de asociatia de proprietari.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
InaNP, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:27, 17 Decembrie 2018
Sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu,persoana fizica pot monta camera de supravghere fara acordul locatarilor? ramona baloiu ramona baloiu Pe scurt va relatez: locuiesc la parter intr-un bloc, in fata apartamentului am o gradină cu flori pe care o ingrijesc și în care se joacă copilul meu cu ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Bolo77 Bolo77 Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)