avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am primit o sentinta de validare poprire pentru un bilet de ordin pe care lam avalizat.
Firma la care am lucrat se afla acum in insolventa si deci nu mai poate sa o execute.
Credeti ca executorul judecatoresc se va indrepta acum asupra bunurilor mele imobile? Si daca da cam in cat timp se sa face acest lucru?
Eu nu locuiesc in tara deci nu am nici un venit acolo pe care la-r putea popri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:51, 16 Noiembrie 2009
Este posibila angajarea raspunderii d-voastra personale patrimoniale, si nu o va face executorul ci creditorul d-voastra.
Ca urmare a obtinerii unei sentinte definitive si irevocabile mai apoi se va trece la urmarirea bunurilor personale, oriunde s-ar alfa ele.
Deci sa inteleg ca creditorul va cere raspunderea mea personala patrimoniala si dupa ce va obtine acest lucru in instanta numai dupa acea ve urmarii bunurile mele imobiliare?
Deja exista o validare poprire data de instanta
Pai asat inseamna ca are deja o asemenea sentinta si a trecut la executarea silita, care presupune aplicarea concomitenta a tuturor modalitatilor de executare.
Asta este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bo avalizat in nume personal de catre un fost asociat/administrator HerrK HerrK buna ziua, am mare nevoie de ajutor pls. am fost asociat/administrator intr o firma ce a transformat 2 linii de credit in credit cu scadente fixe. la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita stati laura stati laura Buna ziua, eu sunt administrator la o societate care acum este in insolventa, dar in vremurile bune am emis un bilet la ordin in valoare de 1500 lei pe care ... (vezi toată discuția)
Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)