avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se depune o plangere penala sau contraventionala ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se depune o plangere penala sau contraventionala ?

Buna,

Doresc sa depun o plangere la Parchet impotriva ANPC deoarece nu mi-au solutionat reclamatia desi am avut toate dovezile cerute de ei.

Intrebarea este: Cum se depune o plangere penala sau contraventionala ? Trebuie sa merg la parchet? Este un formular special ? Se poate depune si online ?
Nu am mai facut niciodata asta.

Va rog sa ma sfatuiti,

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
george4444, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:04, 18 Decembrie 2018
De ce anume infractiune considerati ca se fac vinovati?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

De ce anume infractiune considerati ca se fac vinovati?

Nu gasesc o relevanta la comentariul dumneavoastra.

Ca sa ofer totusi un raspuns, putem sa o numim "infractiunea X"
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
george4444, utilizator
Ce am gasit la o cautare pe Google...Poate va ajuta
[ link extern ]
Plângerea este încunoştinţarea făcută de o persoană fizică sau juridică, referitoare la o vătămare ce i s-a cauzat prin infracţiune.
V-am intrebat despre ce infractiune este vorba, vi se pare nerelevant?
Daca nu este vorba de savarsirea vreunei infractiuni si depuneti plangere penala, se claseaza dosarul si nu rezolvati nimic, doar pierdeti timpul.
Stimate domn avocatii nu au nevoie de modele,, ciupite.. de pe net,acestea sunt folosite de justitiabilii care vor sa faca economie .Intrebarea colegului era relevanta din mai multe moive dar banuiesc ca neavand nevoie de ajutor o sa va descurcati pe net.Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare la politie catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Vreau sa depun o sesizare la politie sau la parchet pentru o anume problema. Din pacate, stau foarte rau cu timpul, lucrez, in perioada asta, ... (vezi toată discuția)
Greseli ale administratorului srl vulpasin1951 vulpasin1951 Un administrator de SRL, cu 2 asociati: RESPECTIV 80% ŞI 20% 1. preda bilanturile contabile anuale fără AGA 2. repartizeaza venitul anual fara AGA 3. ... (vezi toată discuția)
Obligatiile procurorului de a cerceta plangere penala la parchet art de lege ? amales amales buna ziua in data de 28 mai 2014 .am depus la parchet plangere penala cu art 289 ncpp si vineri 25 iulie am primit de la parchet o instintare cum ca sesizarea ... (vezi toată discuția)