avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... valabilitate constituire asociaþie la Legea 21 din ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

valabilitate constituire asociaþie la Legea 21 din 1924

O asociaţie înfiinţată la L 21 din 1924 este valabilă în continuare dacă s-a emis O.G. 26/2000 şi dacă nu ce ar trebui să se facă?
Cel mai recent răspuns: ContSters98383 , utilizator 16:37, 19 Noiembrie 2009
Eu am luat act de răspunsul primit.Vă mulţumesc pentru atenţionare şi, totodată,mulţumesc celor care au dezbătut subiectul.
Am luat act ca @legalmgm s-a suparat ,astfel incat apreciez ca nu mai are rost sa deranjam si cu dispozitivul hotararii a carei invocare a starnit atata nemultumire
Cu aceiasi stima si ne cerem scuze pentru ca am utilizat cuvinte despre care nu aveam stiinta daca va deranjeaza sau nu si mai ales "valentele" pe care le acordati in interpretarea dvs pe forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate asociaþii înfiinþate la legea 21 din 1924 Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Intr-un proiect de hotărâre pricind înfiinţarea unui consiliul consultativ se menţionează faptul că ong-urile care fac parte din consiliu trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Ong care nu si-au cerut george-c george-c Ce se intampla cu un ONG infiintat inainte de luna mai 2000, si care nu si-a cerut de la judecatorie / tribunal \\\"Certificatul de inscriere\\\" prevazut ... (vezi toată discuția)
Asociatie infiintata in baza legii 21/1924 ContSters79137 ContSters79137 Asociatia in cauza a fost infiintata in 1999, in baza legii 21/1924, deci cea de dinainte de aprobarea OG 26/2000. Actul de constituire - Statut, ca doar atat ... (vezi toată discuția)