avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare la loteria bonurilor fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare la loteria bonurilor fiscale

Bonul pentru cumpărături făcute împreună cu mai mulți prieteni a ieșit câștigător la loteria bonurilor fiscale. Unul dintre noi a încasat valoarea totală din care s-a reținut impozitul pe venit. Valoarea rămasă după impozitare am împărțit-o intre noi de comun acord.
Întrebarea este dacă sumele primite de fiecare trebuie declarate si fiecare trebuie sa mai plătească din nou impozit. Precizez că valoarea totală a cîștigului a fost impozitata inainte de impartirea intre noi.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa-tichete-impozit-alte drepturi ContSters109653 ContSters109653 Cum se vor impozita bonurile de masa Culegere Completa de Formulare si Declaratii Fiscale 160 de formulare, declaratii si documente necesare in ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392b Lintaru Lintaru Sunt PF si tocmai am aflat ca astazi este termanul limita pentru depunerea declaratiei 392, in cazul meu 392B. Intrebarea mea este: La capitolul \"V. ... (vezi toată discuția)