avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva pentru masina second hand
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva pentru masina second hand

Sunt sc inregistrata si platitoare de tva.Vreau sa achiztionez de la o simpla persoana fizica rezidenta in Italia un autoturism(5 locuri,G < 3500kg)second hand.Platesc TVA in Romania si monografia contabila,va rog frumos.Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:49, 18 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
TVa se plateste in Romania pentru importuri iar nu pentru achizitii intracomunitare, chiar daca sunt de la persoane fizice.
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara secon-hand mery52 mery52 Buna ziua, am o Intrep. Individ., nu sunt platitor de TVA, si doresc sa cumpar autoturisme secon-hand din U.E. de la persoane juridice si fizice, si sa le ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)