avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverință concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverință concediu medical

Lucrez de 2 luni la o firma, acum sunt in spital cu copii. Adeverință necesara pt concediu medical poate fi eliberată pe 12 luni având în vedere că am dus de la fostul loc de muncă că adeverință cu veniturile realizate pe ultimele 6 luni?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 19 Decembrie 2018
Se elibereaza de catre fiecare angajator in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu cotizare cas ContSters373063 ContSters373063 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema, tocmai am semnat contractul de angajare pt un nou loc de munca ce imi cere printre multele acte de adus si adeverinta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta serena82 serena82 Buna ziua, O firma poate solicita unei angajate sa aduca o adeverinta cu veniturile obtinute si zilele de concediu medical de la fostul loc de munca? Este ... (vezi toată discuția)
Contributie cass lauratrandafir lauratrandafir Buna ziua, Sunt in somaj si urmeaza sa ma internez pentru a naste si trebuie sa duc la spital o adeverinta cu platile de contributii sociale. Contributia ... (vezi toată discuția)