avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la intimitate dupa depunerea certificatului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la intimitate dupa depunerea certificatului de handicap la HR

Buna ziua. Imi cer scuze ca revin cu acelasi subiect, dar nu apare pe nicaieri ca primul s-a postat. Asadar: vreau sa depun certificatul de handicap la HR pentru scutirea de salariu, dar ma tem ca nu mis e va respecta intimitatea. Ce pot face daca se intampla asa? Dupa scutirea de impozit, cresc sumele datorate pt CAS si CASS?

Alte discuții în legătură

Scutire impozit salariu persoana cu handicap accentuat mfiloteanu mfiloteanu Este legal ca de la 1 Ian. 2010 retinerea de impozit pe salariu in situatia in care sunt persoana cu handicap accentuat? (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe salariu pentru o persoana cu handicap MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Din cauza unei spndilite anchilozante si a sacroileitei bilaterale acute, baiatul meu a primit certificat de handicap, gradul II, accentuat. Ni ... (vezi toată discuția)
Taxe demolare construire casa Grendizer Grendizer Va Salut. Am o intrebare legata despre Taxele de Demolare si Construire a unei Case. Eu ca persoana cu handicap, grad 2 Accentuat, am vreo scutire de la ... (vezi toată discuția)