Am lucrat timp de 4 ani la o firma privata multinationala din domeniul de retail cu retele la nivel national.Dupa acesti ani am plecat din firma pentru ca am gasit alt job, dar nu am primit niciun ban ca si remuneratie asa cum au primit alti colegi care au plecat fie inainte fie dupa mine, nu conteaza nici functia avuta, ce vreau sa spun este ca directorul local al magazinului a considerat el ca anumiti fosti angajati trebuie sa primeasca bani la plecare si altii nu trebuie sa primeasca, deci totul a fost doar cum a considerat el, noi cei care nu am primit nimic am sunat la sediul central din Bucuresti si au zis ca nu stiu nimic de aceasta practica si nu este o practica standard, directorul o face pe propria raspundere.Intrebarea mea este noi astia care nu am primit nimic putem sa il tragem cumva la raspundere, nu cred ca este corect acest lucru si este si foarte discriminant?Va multumesc
Aceste drepturi erau/sunt stipulate undeva ( contract de munca, regulament, ccm, etc.) la nivel de angajator?
Daca nu...nu aveti decat sa va adresati conduceri centrale si, poate, va ajuta dumnealor...
Nu stiu daca va pricepeti sau nu, dar un proces in civil pe fond de discriminare nu credeti ca este o idee buna, cred ca o sa ne si coste mult presupun?
Salariul
Andra2806
Daca o persoana a lucrat la o firma si nu a mai primit salariul pe ultimele 3 luni ce poate face?( acum nu mai lucreaza la firma respectivă) (vezi toată discuția)