avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s-a furat din casa de marcat când m-am aplecat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s-a furat din casa de marcat când m-am aplecat după sare. Sunt obligată să plătesc eu prejudiciul?

Am fost furata ca vanzatoare din casa de marcat intr-un plafar cand m-am aplecat dupa sare cine are obligatia prejudiciului stiin ca acum 3 ani colega a fost furata identic fara ca firma sa ia vreo masura
Ultima modificare: Duminică, 23 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Nu exista camere?
Ca sa va impute prejudiciul trebuie să aveți o culpa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba da exista camere se vede persoana si cand au fost furati bani dar firma invoca motivul ca sertarul nu era inchis cu cheia(cand te apleci)la 200 clienti zilnic e hilar eu nu am pauza de masa si este singurul argument care il au
Pot castiga in instanta din acest motiv.
Cat a durat sa luati sarea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati chemat politia? Nu s-a depus plangere penala ? Cat este prejudiciul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Sarea am luat-o in 30 secunde iar politia a venit a luat amprente si a spus ca depinde de ce am semnat in contractul de munca iar prejudiciul este de 1400 ron

Alte discuții în legătură

Furt la locul de munca catean9ion catean9ion Lucrez la restaurant , din sertarul sefei s-au furat 900 lei , suntem sapte angajate , am sugerat sa se cheme politia si sa se ia amprente dar sefa nu vrea . ... (vezi toată discuția)
Proprietarul in casa caruia stau in chirie ma fura! Alexiulia Alexiulia Buna! Stau in chirie cu partenerul si doi copii intr-o mansarda spatioasa cu intrare separata fata de familia proprietarului intr-o casa cu doua nivele . ... (vezi toată discuția)
A fost furată o sumă de bani din magazin pe tura mea, iar acum mi se cere demisia din cauza neglijenței. ce să fac? este doar vina mea? evelinebloos evelinebloos Buna ziua . Va rog ajutati-ma si pe mine ca nu stiu ce sa fac ! Sunt angajata de un an de zile la o optica medicala din Bucuresti si recent s-a produs un ... (vezi toată discuția)