avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sulta

sunt cu sora mea sunt intr-o diviziune pe casa batraneasca Ea locuieste acalo din 1990 eu m-am mutat din 1975 Fireste a investit ff multi bani in ea dar in instanta ca raspuns la intampinare a precizat punctual ca a investit in casa 10000 lei NU ne-am inteles asupra sultei si instanta a nominalizat un expert Cum va proceda el ?va evalua casa si va scade valoarea de 10000 ?pe care sora mea sustine ca a investito sau va face el aprecierea asupra valoarei investitiei

Alte discuții în legătură

Ieșirea din indiviziune dragosducu dragosducu Sora mea a investit in casa bătrâneasca Eu am introdus taxa de succesiune La ce valoare va fi evaluata (vezi toată discuția)
Decizia instantei asupra platitorului sultei yamada yamada Impreuna cu sora mea avem de dezbatut o succesiune in instanta. Nu ne-am inteles asupra sultei si de aceea am ajuns sa dezbatem succesiunea in instanta. Sora ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este ... Alina Avila Alina Avila Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este favorabila ,pot cere eu casa si sa ofer sulta celuilalt proprietar? (vezi toată discuția)