avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este ...

Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este favorabila ,pot cere eu casa si sa ofer sulta celuilalt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Alina Avila , utilizator 10:24, 22 Noiembrie 2022
Depinde și de poziția părții adverse, dacă ați solicitat doar dvs sau dacă a solicitat și partea adversa cine a locuit acolo și a investit reparat are prioritate etc.
Nici unul din proprietari nu a locuit acolo
cine e cerut partajul si ce a cerut?
Celălalt proprietar a cerut partajul si iesirea din diviziune cu atribuirea sultei catre mine Sunt obligata sa accept sulta ,sau pot cere atribuirea imobilului tinand cont ca expertiza efectuata nu imi este favorabila
daca voiati casa, trebuia sa fi zis pana acum, cand ati primit citatia si ati depus intampinare.
cred ca puteti contesta expertiza.
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

pronuntare fara discutia expertizei munteanu mihaela munteanu mihaela Buna ziua! Divort cu partaj, el reclamant, ea parata. El solicita culpa exclusiva+copil si apartamentul cu plata sultei catre ea, ea solicita div din culpa ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am și eu o problema vis a vis de partaj, f gravă ... Roxann@ Roxann@ Buna seara! Am și eu o problema vis a vis de partaj, f gravă după mine. Sunt pârâta in acțiunea de partaj și procesul a plecat cu niște minusuri din ... (vezi toată discuția)