avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este ...

Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este favorabila ,pot cere eu casa si sa ofer sulta celuilalt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Alina Avila , utilizator 10:24, 22 Noiembrie 2022
am inteles acum. va ajuta oferta daca vreti sa contestati
Dar pot merge direct cu clientul in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pronuntare fara discutia expertizei munteanu mihaela munteanu mihaela Buna ziua! Divort cu partaj, el reclamant, ea parata. El solicita culpa exclusiva+copil si apartamentul cu plata sultei catre ea, ea solicita div din culpa ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am și eu o problema vis a vis de partaj, f gravă ... Roxann@ Roxann@ Buna seara! Am și eu o problema vis a vis de partaj, f gravă după mine. Sunt pârâta in acțiunea de partaj și procesul a plecat cu niște minusuri din ... (vezi toată discuția)