avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este ...

Daca intr-un proces de partaj expertiza imobiliara nu imi este favorabila ,pot cere eu casa si sa ofer sulta celuilalt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Alina Avila , utilizator 10:24, 22 Noiembrie 2022
Nu vreau neapărat casa ,dar in urma raportului de expertiza valoarea este mai mica decat in grila notarilor Daca cer o noua expertiza trebuie sa plătesc din nou expertiza si nu imi permit
Din păcate nu exista soluții, într un proces exista și cheltuieli nepravazute.Puteti solicita atribuirea dar rămâne de văzut ce opinie va avea judecătorul.Faceti obiecțiuni la raportul de expertiza dar fără bani probabil fara av,fără expert parte,e greu sa aveți argumente solide.
Si daca am un client care dorește sa cumpere locuință la dublu preț fata de sulta care mi se cuvine ce pot face ? Sa scriu la obiectiuni?

pare ca se confirma ca expertiza e corecta.
Dvs sunteti coproprietar in cote egale ?
Dublu pret fata de evaluare

Alte discuții în legătură

pronuntare fara discutia expertizei munteanu mihaela munteanu mihaela Buna ziua! Divort cu partaj, el reclamant, ea parata. El solicita culpa exclusiva+copil si apartamentul cu plata sultei catre ea, ea solicita div din culpa ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am și eu o problema vis a vis de partaj, f gravă ... Roxann@ Roxann@ Buna seara! Am și eu o problema vis a vis de partaj, f gravă după mine. Sunt pârâta in acțiunea de partaj și procesul a plecat cu niște minusuri din ... (vezi toată discuția)