avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pronuntare fara discutia expertizei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pronuntare fara discutia expertizei

Buna ziua! Divort cu partaj, el reclamant, ea parata. El solicita culpa exclusiva+copil si apartamentul cu plata sultei catre ea, ea solicita div din culpa comuna +copil si e de acor cu partajul. Se face expertiza se comunica partilor intre termene prin recomandata, si la termen sunt prezente numai partile fara aparatori care au depus cerere de amanare intrucat nu se puteau prezenta din cauza conditiior meteo(era zapada cat casa). Judecatoarea ce face, audiaza fara avocati, numai cu partile ultimul martor, pe motiv ca saraca martora mai venise o data si nu a fost audiata, si ramane in pronuntare, fata a se discuta expertiza fara dreptul la obiectiuni, NIMIC! Sa fac cerere de repunere pe rol pentru suplimentarea probatoriului sau ce? Eu aveam obiectiuni pentru Dumnezeu! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: munteanu mihaela , utilizator 17:21, 21 Ianuarie 2010
Vag ceea ce ati postat! De fapt, ce probleme aveti?
Apel daca hotararea care se pronunta nu va avantajeaza!
problema este ca eu sunt cu parata si am lipsit la termen, iar in lipsa mea judec a ramas in pronuntare desi eu aveam pt acest termen obiectiuni la raport, dar nu le-am putut aduce acum din cauza vremii. oricum expeetiza nici nu s-a discutat...
ideea este ca as fi avut inainte de obiectiuni si o cerere de atribuire provizorie...asta se mai poate face in apel direct?
Expertiza e un mijloc de proba.Faptul ca instanta de fond n-a avut -o in vedere constituie motiv de apel.Ati specificat acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Casare cu retinere - hotarare definitiva. cale de atac? lex2013 lex2013 Obiectul cauzei - accesiune imobiliara artificiala Prima instanta(judecatoria), in etapa cercetarii judecatoriesti, nefiind invocate exceptii(nici din ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica art.157 din codul procedura civila eugen82 eugen82 la sedinta de judecata pentru care am primit citatia la 8.30 mi-a venit rindul pe la ora 14.30 ; dupa mai bine de o ora jumate de discutii pe exceptii si probe ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)