avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reclamatie ANPC falsa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reclamatie ANPC falsa?

Buna ziua. Conform carei legi agentii ANPC Teleorman nu iti arata atat in scris dar si verbal o reclamatie impotriva magazinului meu, la un control efetuat de catre dansii. Doresc sa le depun o plangere penala pt abuz in serviciu dar vreau sa stiu daca este legal ceea ce au facut, eu sa nu fiu informat asupra reclamatiei pe care au impotriva mea, dar aceasta sa constituie baza controlului efectuat de dansii.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:03, 24 Decembrie 2018
nu iti arata atat in scris dar si verbal o reclamatie

Nu se poate sa iti arate verbal o reclamatie
Anterior oricarul demers incercati sa contactati conducatorul autoritatii locale,sa clarificati problema
Buna ziua,
Formulati cererea IN SCRIS si cu numar de inregistrare sau transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Daca raspunsul nu vine sau va nemultumeste adresati-va instantei de CONTENCIOS ADMINISTRATIV.
ANPC are dreptul sa faca verificari de mai multe tipuri. In plus, GDPR nu-i lasa sa publice identitatea reclamantului, daca a fost vorba de o reclamatie.
Conform carei legi?
Conform carei legi nu poti verifica daca reclamantul este o persoana inchipuita sau daca persoana reclamanta nu a intrat in viata lui prin magazinul meu?

Alte discuții în legătură

Garantie telefon anulata in mod fraudulos iceblow iceblow Buna ziua , saptamana aceasta am intampinat o problema care voi incerca sa o descriu in randurile de jos cat mai bine si in cat mai putine cuvinte. Pe data de ... (vezi toată discuția)
Amenda anpc Ems112 Ems112 Detin un magazin in regim PFA cu profil xerox internet papetarie,in data de 01.06.2016 am avut un control de la ANPC Brasov referitor la o reclamatie a unei ... (vezi toată discuția)