avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Penalitati in urma unui control
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Penalitati in urma unui control

La un raport fiscal efectuat in urma unei verificări fiscale efectuate pe ultimi 6 ani care determină emiterea unei obligații de plată obținută in urma recalcularii impozitului pentru fiecare an verificat,se mai plătesc penalitati si daca da ce valoare au pe zi?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Control impozit profit cu diminuare valoare mijloace fixe galma2002 galma2002 IN URMA CONTROLULUI LA IMPOZITUL PE PROFIT PE ULTIMII 3 ANI FISCALI S-AU CONSTATA : -DIVERSE FACTURI CU PRESTARI SERVICII EFECTUATE PENTRU INVESTITII ( ... (vezi toată discuția)
Penalitati alexandru daniel alexandru daniel Am avut de curand o verificare fiscala pe firma pe ultimii 6 ani.In urma verificarii mi s-a recalculat impozitul datorat .Intrebarea mea este cat va fii ... (vezi toată discuția)
Plata cass iuliana.stanciu202 iuliana.stanciu202 Buna ziua, Am un SRL la care sunt asociat unic si conform legilor in vigoare la momentul respectiv nu am putut sa fiu si angajat ... asa ca nu am platit ... (vezi toată discuția)